Templar par dotazu ?

Diskuse k tomuto povolání

Re: Templar par dotazu ?

Příspěvekod Rybar v čtv 22. črc 2010 12:18:30

njn, evidentne neplatime za offik, ale za freecko.
Rybar

Příspěvekod Megaman v čtv 22. črc 2010 12:25:34

Nakovejch kravovin je tam vic. Treba za sina kdyz dam mobovi stun, tak ho rychle probehnu zkrz a chci mu dat ten utok ze zadu a ve vetsine pripadu se to nepovede. Takze ja mu vlastne stojim za zadama, ale on to bere jak kdybych byl pred nim. Musim dat nejdrive normalni attack, postavicka se mi otoci a pak ten surprise a teprve se to pokazde povede (pokud se mezitim nedostane ze stunu a neotoci).
Obrázek
Megaman

Shugura
50 level
Templar
CzechHorde
Telemachus

Příspěvekod Spona v čtv 22. črc 2010 13:09:01

Njn v jistych ohledech to pripomina freecko, ale i na freecku snad maj vetsi ochotu neco s tim delat.

Napsal jsem jim ze tam maj pozicni bugy a popsal jsem jim dane situace, prisla odpoved s otazko o jakych pozicnich bugach to mluvim. Tak jsem jim to znova popsal a v odpovedi me prisla ta sama otazka. Tohle je NC soft to je jako s blbejma na dvorecku :)
Spona

Příspěvekod Yuna v čtv 22. črc 2010 13:13:16

Rybar píše:tohle se mi nestava, ale stava se mi dost casto, ze ho pritahnu, vidim ho u sebe a nemuzu do nej busit a on do me jo, tak musim kousek odebehnout a on se portne z5.

Jo to se mi take stava. Je to fakt, ze podobnych veci je tu vice. Ta pritahovacka u tanka je uplne uzasna vec ale kdyz se mi pak stava toto, ze bezim do hajicka vecne tak zacinam mit obcas nervy. Proto jsem si vcera tak rikala, tak kdejakym updatem prinesou kdejakou blbovinu typu transfer postav (pardon ale pro me je tohle mene dulezite jak oprava toho co by melo poradne fungovat). Podle me k udrzeni hracu je daleko dulezitejsi aby veci fungovaly jak maj.

Spona: Heh tak to je vazne pristup, tim tedy spis asi lidi brzy odradi :-D Ale ty pozicni bugy me take dosti vytacej, ale co, tak dulezitejsi je, ze si napriklad budem moct nakoupit hezci saticky :-D
Obrázek
Yuna

Yuna
50 level
Sorcerer
Valar
Gorgos

Příspěvekod Spona v čtv 22. črc 2010 13:48:23

Mno to je bomba pristup za kterej jim jeste platime :lol: ... vetsinou kdyz potrebuju neco resit , tak posilaj predem udelany odpovedi, jen je podepisou jako GM bla bla a maj hotovo...

Yuno: bez urazky, saticky muzou bejt pekny jak chtej, ale na hratelnost nemaj vliv. Pokud neco neni enorme hnusny jako je treba abyss plate lvl 30 na buchte, tak nic neremodeluju pac zabijej staty a skill ovladat avatara... nejhorsi jsou lagy a pozicni bugy, pak to bude super a casem se na vsech servrech situace stabilizuje :)

Btw cislo a fotku me muzes poslat pmkem :lol: ( joke )
Spona

Příspěvekod Yuna v čtv 22. črc 2010 18:17:26

To s tema satickama byla ironie :lol:
Sak prave ze, ty lagy, ty pozition bugy, na to ze se snazim byt slusna tak nekdy u toho PC litaj slovicka uz :lol:

Btw: :lol: :diablo:
Obrázek
Yuna

Yuna
50 level
Sorcerer
Valar
Gorgos

Příspěvekod Spona v čtv 22. črc 2010 18:34:17

MOhlo by to vypadat i hur, ale ono dost nastve kdyz nekoho chces kuchnout, pritahnes ho a nejde skillovat :(
Spona

Příspěvekod Yuna v sob 24. črc 2010 14:57:26

To jo. Ja mam pocit, ze se to posledni dobou stava casteji nez kdysi. Akorat se mi to ted stalo hned nekolikrat v SR a to vazne nebylo moc k smichu :(
Obrázek
Yuna

Yuna
50 level
Sorcerer
Valar
Gorgos

Příspěvekod Spona v pon 26. črc 2010 9:39:52

Problemy tohoto razu mam maximalne tak 1x az 2x za instu a kdyz je problem, tak na TS rvu at me nehealujou, utecou a ja skapu, pac spatnej pull je tankuv fail i kdyz je to chyba jednicek a nul :D ... horsi je to s tim pvp. Cim vic lidi tim vetsi zatez pro server a taky je otazka jak maj vyresenou DB. Neco podobneho jsem zazil v L2....
Spona

Příspěvekod Meeq v pát 30. črc 2010 20:44:38

Dela to jen u ranged mobu, u melee to je jedno, akorat musis pockat *az k tobe dojde*, kdyz se ti to stane u ranged, tak jedine los nebo umrit .)
Meeq

PředchozíDalší

Zpět na Templar