Spona píše:Jasra: http://uk.aiononline.com/livestatus/cha ... erverID=32 sice nwm proc ma z alukiny mec, kdyz ma fenrise, ale ma ho

![]() | Carrier 50 level Gladiator No Life Telemachus |
Ve čtyrech je to aspoň trochu napínavější když něco poděláš a víc se u toho zasměješ.
![]() | Widder 50 level Gladiator Angels of Revenge Telemachus |
Widder píše:Tak 5 bbbs za den na fortkách dáš jen když máš štěstí nebo když je jdeš ve čtyrech,tam je to potom lepší.Ty peníze jsou s toho příjemný,jen to má stále jeden velký problém,když ono to člověka nebaví tam lézt stále dokolaVe čtyrech je to aspoň trochu napínavější když něco poděláš a víc se u toho zasměješ.
Jinak s tebou ve všem souhlasím,cena bbbs je u nás regulovaná množstvím nových 50tek co ještě mirage nemaj a samozřejmě množstvím hráčú.
tak toto jsem jeste nevidel celkem k zasmatilacodoma píše:tak po dnesku na perentu je stav nasledujici 74% asmo 26% balaur a 0% ely tak toto jsem jeste nevidel celkem k zasmati
![]() | Sanien 50 level Assassin Golden Circle Telemachus |
lacodoma píše:tak po dnesku na perentu je stav nasledujici 74% asmo 26% balaur a 0% elytak toto jsem jeste nevidel celkem k zasmati

![]() | Widder 50 level Gladiator Angels of Revenge Telemachus |
.
.
.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků